28.01.2009

Balili ve Asker selamı...

Kahrolsun İsrail, ...... Balili....
İşte dün akşam Sivasspor'un attığı golden sonra Galatasaray'lı taraftarların yaptığı tezahürat buydu...
Halbuki bir düşünseler Sivasta 3 gün önce yedikleri gol ile Balili'nin attığı bu gol arasında hiç bir fark olmadığını göreceklerdi ve belkide bu sefer kendi savunma oyuncularına hatta hocalarına küfür edeceklerdi. Ama bu kadar ince düşünemeyip direkt Balili'ye küfür ettiler.
Halbuki Balili ile aynı kökenler içerisinde olan Galatasaray taraftarları yok muydu? O zaman nasıl bu küfür ediliyor yada ne kadarı doğruydu?
Aslında Galatasaray teknik heyeti ile taraftarların Sivasspor'u daha önceki maçlarında hiç takip etmediği bu gol ile ortaya çıktı.
Çünkü Sivasspor genelde kanattan hızlı oyuncusu ile çizgiye doğru iner ve oradan içeriye topu yollar. İlk maçtada gol bu şekilde gelmişti. Teknik heyet Sivasspor'u daha yakından izlemiş olsa buna bir önlem düşünebilirlerdi.
Ayrıca Balili, her attığı maçtan sonra asker selamı vermektedir. Ne dün, ne de bugün kafasına bir anda gelen bir fikir değildir bu hareket. Hocası Bülent Uygun'da attığı her golden sonra esas duruşa geçip asker selamı verirdi.
Balili'de hocasından esinlenerek attığı her golden sonra bu şekilde sevincini göstermektedir. Amacı belkide hocasını örnek alması ve onun izinde olması anlamına geliyor olabilir bilinmez ama bunun ne İsrail ile nede Filistin ile alakası yoktur. Bunu herkes bilmelidir.

Altuğ AKTAŞ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder