29.01.2009

Appiah, Fenerbahçe'ye Eur 2.281.000 ödeyecek.


Fenerbahçe'nin Ganalı oyuncusu Appiah, önce sakatlandı daha sonrada hastalandı ve Fenerbahçe'den uzun süre ayrı kaldı. Bu sırada Fenerbahçe Appiah'ın bütün alacaklarını ödedi ve daha sonra sözleşmesini fesh etti.
Appiah ile FİFA'lık olan Fenerbahçe, Appiah'ın bütün alacaklarını ödediği için bir adım öndeydi ve zaten davanın sonucu açıklanıncada bunu görmüş olduk.
Appiah, Fenerbahçe'ye Eur 2.281.000- ödemek ile hükümlü oldu. Ortega'dan sonra ikinci kez Türk takımlarının lehine bir karar çıkmış oldu.
Futbolcular ile Yöneticiler ile FİFA'da davalık olunca nasıl kazanılacağını Fenerbahçe öğrendi. Umarım diğer kulüplerimizde öğrenir...

Bunun yanı sıra Appiah'ın bu parayı ödemek yerine takımda oynama talebi ile Fenerbahçe yönetimiyle masaya oturacağı söyleniyor.
Appiah'ın takımdan ayrılmasının en büyük nedeni de aslında Fenerbahçe'nin şampiyon olduğu ve Beşiktaş ile çekiştiği sezon, Beşiktaş maçından 1 hafta önce oynanan maçın soyunma odasında (Sanırım Sakarya maçıydı) arkadaşlarına; "haftaya Beşiktaş ile berabere bile kalsak Şampiyonuz. Rahat olun." Tarzında bir açıklama yaparken o anda Aziz Yıldırım'ın odaya girmesiyle Başkan ve oyuncu arasında ufak bir tartışma ve Appiah'ın Başkan'a ters bir iki cümle kurmasından kaynaklandığı bilgisi kulaklarıma geldi.

Ayrıca bazı Fenerbahçeli futbolcular basının olmadığı bir platformda aynen şu sözleri sarfettiler; "Appiah bu takımda oynamak istiyor ama oynayabilmesi için tribünlerin Appiah'ı eskisi gibi desteklemesi lazım. Eğer bu şekilde bir yaklaşım sergilenirse Appiah eskisinden de iyi oynar ve çok da başarılı olur, bizde onun oynamasını istiyoruz."

Altuğ AKTAŞ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder