8.02.2009

Belediye Çalışıyor... İBB 2 Fenerbahçe 0

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Seçim Startını verdi...
Seçim Merkezi OLİMPİYAT STADI...

Mustafa Denizli'nin ve Skibe'nin gerçekten şanslı olduğu bir haftaydı.
İki hoca'da takımını kötü oynatırken biri son dakikada galibiyeti kaçırdı ve belki diğeri son dakikaya kadar 1 puanı alabilmek için çabaladı.
İlk yarının daha en başında biraz ofsayt kokan pozisyonda kalesinde gol gören Fenerbahçe, rüzgara karşı ilk yarıyı oynadı ama galibiyet için fazla bastırmadı.
İlk yarının son dakikalarında 10 kişi kalan İBB, ikinci yarı tamamen kendi kalesi önüne gömülerek oynadılar. İbrahim Akın'ı alarak hızlı ve taze kan ile 2. golü arayan İBB, bariz ofsayt olarak gözüken bir pozisyon sonrasında kalesinde 2. golü gördü ve iyice dağıldı.
Maçın uzatma dakikalarında da Tjikuzu ve Gökhan kırmızı kart ile oyundan atıldı.

Şimdi asıl tartışmamız gereken konu hala Fenerbahçe Semih'siz nasıl çıkıyor. Üstelik Trabzonspor maçında Guiza'yı çıkarttığı ve çift forvete dönmediği içinde çok eleştirilmişti Aragones ama aynı hatayı tekrar yaptı. Üstelik bu sefer rakibi 10 kişiydi ve rizgar Fenerbahçe'nin arkasındaydı. Alex'in 90 dakika boyunca sahada olması gerekirken ısrarla bu oyuncuyu erkenden çıkartıyor.
Maç 2-0 olduktan sonra Alex ve Guiza'nın yedek kulubesinden kalkıp direkt soyunma odasına gidiyor olmasıda aslında bazı şeylerin düşünülmesi gerektiğinide gösteriyor.

Ortada üst üste 3 maçtır sadece 2 puan toplayabilen bir Fenerbahçe ve hatta teknik heyeti var.
Fenerbahçe, Olimpiyat stadında uzun süredir kazanamıyor ve bu senede kazanamadı. Üstelik İBB, bir önceki hafta kalesinde 6 gol yemiş, as kalecisi Hasagic sakat ve kalede yedek kaleci var iken...
Tribünlerde iki haftadır "Yönetim İstifa" sloganları atılıyor. Bence teknik heyeti istifaya çağırmak gerekiyor. Sonuç olarak Aziz Yıldırım sahaya inip gol atacak değildir...

Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin bu kadar başarısız bir teknik heyet ile yola devam ederken Sivasspor ve Trabzonspor'un hatta ve hatta Ankaraspor'un üst sıralarda olması bizleri hiç şaşırtmamalıdır.

Altuğ AKTAŞ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder