25.12.2008

Beşiktaş Jimnastik Kulübü sadece Futbol kulübü mü?

Günümüz endüstriyel futbol kavramı içerisinde aslında kulüpleri futbol ağırlıklı bir yapı altında olduğunu düşünmek hiç yanlış olmaz ama özellikle Basketbol'un da ileri düzeyde bir yeri olduğunu düşünürsek Beşiktaş bu konuda çok ama çok geridedir.
Kulübün, özellikle Başkan Yıldırım Demirören göreve geldikden sonra yüksek borçlanmaya gitmesi ve hiçbir spor dalında başarı yakalayamamış olmasını düşünürsek belki de diğer sporları unuttuğumuz gibi Futbol'u da mı unutmalıyız?
Yöneticiler sadece Futbol takımının yöneticisi olduklarını düşünüyorlar ama halbuki kulübün yöneticisi olduklarını unutuyorlar.
Beşiktaş Jimnastik Kulübü taraftarları, daha doğrusu Futbol takımının taraftarları artık Başkan ve yöneticilerin dikkatini çekmek için maçlarda bile "Yönetim Basketbola Sahip Çık" şeklinde sloganlar atmaya başladı.
Kulüp takımları arasında salonu olan nadir takımlardan biri Beşiktaş ama maalesef başarıyı yakalayamıyorlar.
Son 2 yıldır yaşanan sıkıntılar her ne kadar yalanlansa da son olanlara baktığımızda aslında işin çok kötüye gittiğini görmekteyiz.
Stonajevic, Marcus Faison ve Mario Austin gibi üst düzey oyuncuları kadrosuna dahil etmesine rağmen paralarını ödeyemediği için bu oyuncular takımı terk etti.
Paralarını alamayan sporcular geçen gün idman salonuna gelmelerine rağmen parkelere çıkmayıp idman yapmadılar. Bununlada yetinmeyip 24 Aralık günü Efes Pilsen ile yapılması gereken hazırlık maçınada çıkmadılar.
Hafta sonu Galatasaray ile bir derbi mücadelesi olacak ama o güne kadar hangi sporcular takımda kalır, kimler parkelere çıkar bilinmiyor.
Ya da kulüp bir ödeme yapar mı bilinmiyor.
Peki, yöneticiler ne yapıyor?
Bildiğiniz gibi Sayın Başkan Demirören ve ekibi Perşembe'den Cuma'ya kaydırdıkları basın toplantısına hazırlanıyorlar...
Gün gelir futbol takımınında oyuncuları idmana çıkmaz, hazırlık maçına çıkmaz ise hiç şaşırmayalım.
Allah sonumuzu hayır etsin...

Altuğ AKTAŞ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder