5.09.2012

Bu şapkadan tavşan çıkmaz (3 Şubat 2012 Fotospor)

ALTUĞ AKTAŞ
Bu şapkadan tavşan ÇIKMAZ!..
03 Şubat 2012 09:57 http://fotospor.com/yazi/bu-sapkadan-tavsan-cikmaz_67940

Başımızın üstünde taşıdığımız şapkayı çıkarıp önümüze koyalım. Sonra oturup bu şapkadan tavşan çıkmasını bekleyelim.

Çıkmaz arkadaşlar çıkmaz… Bu şapkadan tavşan çıkmaz…

Büyük diye tabir ettiğimiz bir takım kendi evinde nasıl olur da rakibini ceza sahasına hapsedemez?

Hakem penaltı ve kırmızı kartı es geçti…

Hariçten gazel okumayalım, geçelim bu işleri. Penaltı dışında elle tutulur kaç tane pozisyon var? Kaç tane kaleyi bulan şut var? Bunları konuşalım…

Kayseri’de alınan mağlubiyet sonrasında Carvalhal, “Hilbert’i derbiye kadar mutlaka yetiştirmelisiniz” diye sağlık ekibine talimat veriyor. Bu talimattan 3 gün sonra Hilbert 11’de… Sonuç ise ortada; daha ilk yarı bitmeden sakatlanıyor.

Haftalardır oynamayan Hilbert, kötü zemine rağmen neden ilk 11’de başlıyor?

Quaresma’yı Kayseri maçında ilk 11’de oynatırken Mersin maçında yedek oturuyor.

Quaresma, Kayseri karşılaşmasında ilk 11 çıkabiliyorsa o zaman nispeten daha kolay geçmesi beklenen Mersin maçında neden oynamıyor?

Mersin maçında oynamaması normal ise o zaman bir önceki hafta deplasmanda nispeten daha zor geçecek Kayseri maçında neden 11’de başlıyor?



Nedir bu Edu ısrarı?

Ben 31 yaşında, kiralık oynayan Edu’yu ilk 11’de izlemek istemiyorum.

Kimse buna bir dur diyemiyor mu?

Tayfur hoca’nın görevi nedir?

Kaç defa Carvalhal ile takım hakkında görüşme yaptı, fikir verdi?

Yukarıda sıraladığım soruları neden sormuyor? Soruyorsa neden bir değişim yok?



Milli Takımlar teknik direktörlüğüne Abdullah Avcı geldi ve ilk açıklamasında Mustafa Pektemek’in milli takım’ın en önemli gol silahı olacağını, en büyük dileğinin Mustafa’nın Beşiktaş’ta çok daha sık forma giymesi olduğunu söyledi.

Peki Beşiktaş teknik heyeti ne yapıyor? Kiralık olarak takıma dahil olan 31 yaşındaki Edu’yu Mustafa’dan daha çok oynatıyor…



Dişi Kartallar’a kulak verelim…

Uzun süredir Beşiktaş tribünlerinde yönetime karşı bir tepki gelmiyordu. Bu karşılaşmada yönetime karşı dişi kartallar tepkilerini gösterdi. Bu tezahüratlar kulak arkası edilmemeli düşüncesindeyim.

Beşiktaş kulübü başkanlığı bence boşta duruyor…

Sayın Demirören, Kulüpler birliği başkanı sıfatıyla her yerde boy gösterdiği kadar keşke Beşiktaş başkanı sıfatıyla, Beşiktaş’ın menfaatleri için gerekli duruşu sergileyebilseydi. Hatta Fenerbahçe’mizin (!) sorunlarını çözmek için ayırdığı mesaiyi keşke Beşiktaş’ın sıkıntılarını çözmek için de ayırabilseydi.

26 Şubat günü yapılacak Mali Genel Kurul’da bu tepkiler, bu başı boşluklar ne kadar masaya yatırılacak çok merak ediyorum.



Son olarak, Quaresma’ya karşı yönetimin göstereceği tepkiyi bekliyorum. Yıldız oyuncuyu yönetmek gerçekten zordur. Onların diğer oyuncular karşısında bazı ayrıcalıkları olacaktır. Bunların hepsi kabulümdür fakat çok önemli bir derbi öncesi yapılan sportmenlik dışı hareketle kırmızı kart gören Quaresma’ya sessiz kalınmamalıdır. Bakalım kulüpler birliği başkanı ve yönetici arkadaşları bu konuda nasıl bir tavır sergileyecek.

Altuğ Aktaş
http://fotospor.com/yazi/bu-sapkadan-tavsan-cikmaz_67940

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder