6.03.2009

Hoşgeldin HT İddaa...

Ozan GERMAN ve arkadaşlarından oluşan dev kadro sahaya iniyor.
1 Mart 2009'da CİNER Holding bünyesinde piyasaya çıkan Haber Türk Gazetesi, yazılı basında bir çok şeyi değiştireceği yavaş yavaş belli olmaya başladı.
"HT" markasını Global anlamda büyüteceğe benzeyen Haber Türk Gazetesi, HT Spor ve HT İddaa ile de rakiplerini sollayacağı gözüküyor.
Halil ÖZER yönetimide ki HT Spor, gerçekcen piyasada ki spor gazetelerinden çok farklı olduğunu çıktığı ilk günden beri gösterdi.
Bugün 6 Mart ve HT İddaa'nın ilk günü.
Ozan GERMAN'ın yayın yönetmeni olduğu, Yaşar GÜLAY'ın yayın koordinatörü ve Berkan DEMİRŞEN'in haber müdürlüğü eşliğinde toplam 14 kişilik dev kadro bugün görücüye çıktı.
HT İddaa, piyasada ki iddaa ekleri içerisinde getirdiği yenilikler gerçekten okurları tatmin edici. Gazete piyasaya çıkmadan internet üzerinden yaptıkları "Bir iddaa ekinden ne beklersiniz" anketinden çıkan sonuçlara göre de hareket eden HT İddaa ekibi, gerçekten tatmin edici gözüküyor.
İşte getirdikleri bazı yenilikler;
*** Birinci sayfada göz boyama olmayacak. Herhangi bir gazetede olduğu gibi birinci sayfada haberler yer alacak. Yani ekibin beraber karar verdiği maçlar kapakta olacak, risk alınmış olacak,
*** Kupon sayısı abartılı olmayacak,
*** Sistem kuponlarında, kupon bedeli belirtilecek. Örnek olarak 2.856 TL veren 22 TL'lik bir sistem kuponunda, 4-5-6 kuponu "2.856 KATI" olarak sunulmayacak. 22 TL'ye 2.856 TL diye duyurulacak,
*** Sayfaların TAMAMI RENKLİ olacak.
Fazla lafa gerek yok. HOŞ GELDİN HABER TÜRK, HOŞ GELDİN HT İDDAA...

İşte 14 kişilik DEV KADRO:
Ozan GERMAN, Yaşar GÜLAY, Berkan DEMİRŞEN, Fikret ENGİN, Ali Emre DEDEOĞLU, Murat AĞCA, Kerim Can ÖZDAL, Mete AKTAŞ, Özgür ALAGÜL, Rıdvan AKSU, Altuğ AKTAŞ, Fuat TÜRK, Ali EREN, Bertan BAYTEKİN

http://www.globalspor.com/haber/haberdetay.asp?ID=5457

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder