17.11.2009

Meric Tunca Hürriyet'te yazıyorsa bende La Gazzetta dello Sport'ta yazarım

Acaba Hurriyet gibi bir gazetede köşe yazarı olabilmek bu kadar mı kolay?

Hayır, tabiki Meric Tunca'nın yazarlık geçmişi bulunmamaktadır ve buna saygım sonsuz. Daha önce Star gazetesinde, Takvim gazetesinde de yazarlık yapmıştır.
Fakat benim anlatmak istediğim yazılarındaki kalitedir.
Eski yazılarında Galatasaray için "Paspas" tabiri kullanmış, Ali Güneş anca Galatasaray ile Beşiktaş'a yakışır bırakın gitsin demiş bir yazardan bahsediyoruz.

Ya Allah Aşkına "Dünya yüzünde ne kadar başarılı olan bir Türk varsa, ne kadar isminden söz ettiren bir Türk varsa, onun gönül verdiği takım mutlaka Fenerbahçe'dir.."
Bu ne demek?

Yani sen kimsin de bu tarz bir cümle kuruyorsun Sayın Meriç Tunca...
Bir kere yazında Atatürk Fenerbahçeli demişsin ama unutmamak lazım ki Atatürk, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusudur, yaratıcısıdır. Bende şu takımlıdır demiycem ama Atatürk bütün takımların taraftarıdır... Bu bu şekilde olmalıdır.

Dünya yüzünde ne kadar başarılı olan bir Türk varsa derken acaba Fatih Terim, başarılarından dolayı Milan'a transfer olurken Fenerbahçelimiydi yada Hakan Şükür Avrupa takımları formasıyla attığı 15 golü Fenerbahçeli olarakmı attı.
Yada hala el üstünde tutulan Tugay?
Rekor transfer ile Uzak doğuya transfer olan İlhan Mansız?

Aslında Meriç Tunca'nın suçu değilki bu...
Onun Hürriyet gibi bir markada yazar olarak yazı yazmasına izin verenlerde hata...
Hayır gerçekten onun yazarlığınıda beyenen Fenerbahçeliler varsa onlarında aklından şüphe ederim...

Eğer Meriç Tunca bu yazı ve yazarlık kalitesiyle Hürriyette yazıyorsa bende La Gazzetta dello Sport'ta rahat rahat yazarım.

Altug Aktas

1 yorum:

  1. Varol sen Altug Aktas Süper Yorumlamissin bunlar Holigandan ve Fener Yalakasindan baska bisey Degil Hürriyet zaten Gazete degil Ercan Saatci gibi bir Torpilli adam var Futboldan anlamaz kuru kuruya holigandir tarafli bir adamdir ama bu adam Hürriyetin spor Müdürü olmussa bu Tür köse yazari olan adam cok olur orada !!

    YanıtlaSil